Veiligheid van de kinderen voorop


Liefde, plezier en veiligheid. Met die waarden willen Inge en haar man Rogier hun drie kinderen - Yanne (8), Mischa (6) en Noah (3) - grootbrengen. Vaccineren is een logische stap, net als school, zwemles en gezonde voeding. ‘Een prikje hoort er voor ons gewoon bij.’

Tijd maken

Met drie kinderen onder de 10 jaar is het een drukke boel in ons gezin. Maar voor een bezoek aan het consultatiebureau maken we tijd. Het is fijn dat de gezondheid en ontwikkeling van je kinderen op gezette tijden wordt gecheckt. We vertrouwen op de kennis en kunde van de arts of verpleegkundige. Over vaccineren zijn dan ook nooit twijfels geweest; dat is de beste manier om je kinderen tegen ernstige ziekten te beschermen.

Vaccineren is de beste manier om je kinderen tegen ernstige ziekten te beschermen

Spannende dag, mét ijsje toe

Met onze kinderen gaat het heel goed. Ze hebben als baby alle prikjes gekregen en hebben nooit een ernstige infectie gehad. Onze oudste dochter is bijna 9 en krijgt straks opnieuw vaccinaties. Ze zal dat vast wel een beetje spannend vinden. Maar we maken er een gezellige dag van. Met een lekker ijsje toe.

Ook voor anderen

Ik vaccineer niet alleen voor de gezondheid van mijn eigen kinderen. Wij vinden het ook belangrijk voor de kinderen van andere ouders. Bijvoorbeeld omdat die nog te klein zijn voor een vaccinatie. We vinden vaccineren een gedeelde verantwoordelijkheid van alle Nederlanders. Het is voor ons méér dan een privékeuze.