Inschrijven en inloggen

  • Bekijk eerst de beschikbare e-learnings. U kunt zich inschrijven door op de e-learning van uw keuze te klikken. Bij de beschrijving van de e-learning vindt u een link naar de digitale leeromgeving. (let op: deze link werkt niet in Internet Explorer)
  • Als u een nieuwe deelnemer bent maak dan een nieuw account aan onderaan de pagina. Activeer uw account door middel van de link in uw mail. U kunt daarna meteen beginnen met de e-learning.
  • Vergeet ook uw BIG nummer niet te noteren tijdens de inschrijving. Zorg dat u alle stappen doorloopt.
  • Als u al deelnemer bent, maar uw wachtwoord bent vergeten, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. “Ik ben mijn wachtwoord vergeten.” U kunt via de knop: ‘wachtwoord vergeten?’ een nieuw wachtwoord aanvragen.

De e-learning zelf

  • “Als ik de entreetoets heb gedaan kan ik niet gelijk bij module 1” Het systeem kan er maximaal 15 minuten over doen in sommige gevallen om dit te registreren. Meestal gaat dit sneller maar even afwachten en een keer de pagina verversen kan helpen.
  • “Als ik op module 1 Introductie (of elke andere module) klik, en daarna op start, dan gebeurt er niks” / “Ik krijg een melding dat pop-ups niet worden toegestaan en ik kan de module niet openen” - Deze vragen hebben allebei te maken met het toestaan van pop-ups. Bekijk deze handleiding voor Windows om pop-ups toe te staan in Chrome / Safari / Firefox.
  • “Ik kan de module wel openen nadat ik op start heb gedrukt maar ik zie geen mogelijkheid om verder te gaan (ik zie wel het plaatje van het huilende jongetje, de baby etc. in de pop up, met de drie vragen in het rood ernaast)” Het kan zijn dat het scherm van uw computer zo staat ingesteld dat u niet alles goed kunt zien. U kunt uw scherm uitzoomen door Control (Ctrl) ingedrukt te houden en ondertussen naar beneden te scrollen met uw muis. Helemaal rechts onderin het scherm van de e-learning moet de knop staan: ‘ga verder’/ ‘start’.
  • “Ik heb de eindtoets gehaald maar de balk wordt niet groen” Het systeem kan er maximaal 15 minuten over doen in sommige gevallen om dit te registreren. Meestal gaat dit sneller maar even afwachten en een keer de pagina verversen kan helpen.

Accreditatie

  • “Wanneer krijg ik mijn punten bijgeschreven?” De punten worden vanzelf bijgeschreven in het register. Op het moment gaat dit nog niet automatisch en wordt dit een keer in de zoveel tijd handmatig gedaan. Zorg wel dat u uw BIG nummer geregistreerd hebt bij inschrijving.